CONSUMER BRANDS

Žena s košíkem stojícím na stole, který je plný výrobků Henkel, jako jsou: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft a další.

Zastřešujeme platformu spotřebitelských značek různých kategorií, která představuje širokou škálu produktů a známých značek. Naše rozmanité portfolio se zaměřuje na více kategorií spotřebitelských značek se silným důrazem na dvě hlavní kategorie: Prací a čistící prostředky a vlasová péče.

PLNÍME POTŘEBY SPOTŘEBITELŮ  PROSTŘEDNICTVÍM INOVACÍ S IKONICKÝMI ZNAČKAMI A TECHNOLOGIEMI

Naše portfolio značek

Filter
Filter
Region
Region Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Zákaznické segmenty
Zákaznické segmenty Filter
Reset
Produktové kategorie
Produktové kategorie Filter
Reset

Naše hlavní kategorie

Abstract image in blue colors symbolizing a washing process

Prací a čistící prostředky

Naše značky jako Persil, Bref, Somat nebo Pur hrají klíčovou roli v každodenním životě našich spotřebitelů. Chceme inspirovat další generace k udržitelným produktovým řešením, která budou vycházet ze změn v chování spotřebitelů. Proto spolupracujeme s našimi spotřebiteli a zákazníky na vývoji špičkových značek a výrobků v oblastech, jako je péče o prádlo, mytí nádobí, čisticí prostředky na povrchy a péče o toalety.

Abstract image in orange colors symbolizing a strand of hair

Vlasová péče

V rámci našich výrobků v kategorii vlasové péče se angažujeme v sektoru spotřebitelského zboží i v profesionální vlasové péči. Jsme nadšenci do vlasů a naše značky, jako je Schwarzkopf nebo Syoss, to skutečně odrážejí. Ať už se jedná o výrobky pro péči o vlasy, barvení nebo stylingovou péči pro naše spotřebitele, nebo o inovativní výrobky pro úpravu, barvení, konečnou úpravu nebo styling vlasů pro profesionální kadeřnické salony – naše značky dbají na kvalitu, bezpečnost, udržitelnost a vysoký výkon.