Clin

Clin – expert na dokonale zářivá okna beze šmouh a zářivé skleněné povrchy v domácnosti – bez náročného leštění.

Clin je expertem na dokonale čistá okna beze šmouh. Jeho nová receptura s přírodní složkou bioalkohol odstraňuje špínu, a tak dokonale čistí skleněné povrchy a poskytuje oknům a zrcadlům zářivý lesk beze šmouh i bez náročného leštění. Účinné složení All in 1 dále poskytuje i ochranu proti vodě a nečistotám, takže povrchy zůstávají déle čisté.

Unikátní rozprašovač podporuje nejen funkci spreje, ale i funkci pěny, díky čemuž odstraňuje i odolnou špínu. 

Clin uspokojuje různé potřeby zákazníků v oblasti vůně, typů a velikosti balení. Nabízí spreje, náhradní náplně, squeezy i ubrousky. Poskytuje produkty se speciálním složením – klasické, univerzální na více povrchů, proti zamlžení, pro křišťálový lesk, na okna a rámy či šetrné k životnímu prostředí. 

Clin je lídrem na trhu čisticích prostředků na okna ve střední a východní Evropě.









Pro Nature – Čistý domov, čistá planeta

Vyzkoušejte i naše udržitelné čističe oken, skel a dalších hladkých povrchů, které přispívají k ochraně životního prostředí bez kompromisů v čistotě, lesku a schopnosti odstraňovat nečistoty.

Clin Pro Nature ve spreji je opatřen certifikátem EU Ecolabel jako prostředek splňující vysoké standardy ochrany životního prostředí. Obsahuje 99 % složek přírodního původu včetně 90 % biologicky odbouratelných parfémových složek. Jeho praktický obal ve formě spreje je vyrobený ze 100% "sociálního plastu". Skleněné plochy ve vaší domácnosti budou lesklé a beze šmouh.








Nezapomeňte se také podívat na naši udržitelnou řadu produktů Pro Nature napříč všemi kategoriemi čističů domácnosti.