Palette

Číslo 1 v barvách na vlasy v České republice*

Značka Palette se pyšní více jak 45letou tradicí ve 45 zemích po celém světě a je tak expertem na barvení vlasů, kterému důvěřují miliony žen.
V průběhu let jsme vyvinuli unikátní, účinné receptury, o kterých můžeme hrdě prohlásit, že překonávají očekávání našich zákazníků nehledě na to, jak rozdílné jsou jejich potřeby.

Ať už si chcete permanentně změnit barvu vlasů, spolehlivě zakrýt šediny nebo prostě jen vyzkoušet něco nového, Palette Vám nabízí širokou škálu intenzivních, dlouhotrvajících, luxusních, smyslných nebo šetrně pečujících přirozených barev inspirovaných nejnovějšími trendy, které Vaše osobní přání vyplní.

Značka Palette vděčí za svůj úspěch odborníkům, kteří se zavázali, že budou udržovat nejvyšší kvalitu a standard svých výzkumů a že půjdou s dobou. Za své úsilí pak byli odměněni generacemi spokojených zákaznic, které důvěřují Palette, že jejich vlasům dodá nádhernou, a přitom cenově dostupnou barvu.

Palette, pro všechny barvy života.

*Na základě reportovaných rms dat spol. Nielsen v kategorii barvy na vlasy v prodejní hodnotě a prodaných kusech za období 12 měsíců končící 31. 12. 2022 pro maloobchodní trh v České republice. (Copyright © 2023, Nielsen Consumer LLC)