Nature Box

Nature Box přichází s tím nejlepším z přírody. Objevte přirozenou krásu Vašich vlasů a těla s našimi produkty tělové a vlasové kosmetiky, jejíž receptury obsahují 100% přírodní oleje lisované za studena.

Díky této šetrné proceduře jsou uchovány nejen přirozené barvy a vůně olejů, ale také všechny nezbytné živiny, antioxidanty, zdravé mastné kyseliny a vitamíny.

Všechny výrobky mají vegansky certifikovanou recepturu s více než 98 % ingrediencí přírodního původu a jsou bez obsahu silikonů, sulfátových tenzidů a umělých barviv.

I Nature Boxu záleží na naší planetě – obaly všech našich výrobků jsou proto z 98 % vyrobeny z tzv. sociálního plastu, který byl sesbírán z pláží i pevniny, a jsou plně recyklovatelné. Nature Box navíc spojil své síly s mezinárodní rozvojovou organizací Solidaridad, která podporuje malé farmáře v udržitelném pěstování a zpracování palmového oleje v několika regionech po celém světě. Díky tomu roste farmářům produktivita a zmírňuje se negativní dopad na životní prostředí.

Naše mise je šířit pozitivní vibrace po celém světě, používat vybrané přírodní ingredience a veganské složení známé pro své zodpovědné zdroje. To je to, na čem nám záleží.

Připojte se ke značce Nature Box a objevte Vaši krásu s námi.