26. 2. 2019  Praha

Novinka: Nature Box Granátové jablko

Péče o pokožku a vlasy s pomocí granátového jablka

Po loňském úspěšném uvedení na trh rozšiřuje veganská kosmetická značka tělové a vlasové péče Nature Box svůj sortiment. Nově nyní nabízí produkty se za studena lisovaným olejem z granátového jablka v nové variantě Nature Box Granátové jablko. Jsou určeny pro péči o barvené vlasy a suchou pokožku. Za studena lisované oleje obsahují vitamíny a antioxidanty, které jsou důležité pro regeneraci celého těla. Produkty značky Nature Box jsou navíc bez silikonů, umělých barviv a sulfátových tenzidů. Zažijte přirozenou krásu vlasů a pokožky!

Granátové jablko patří právem mezi takzvané superpotraviny. Semena obalená lahodnou dužinou rubínové barvy připomínají drahokamy a stejně cenné jsou i ve svých účincích pokud jde o naše zdraví a krásu. Granátová jablka jsou plná cenných látek. Například olej vylisovaný za studena ze semen je plný vitaminů a antioxidantů. Revitalizuje buňky pokožky, regeneruje ji a chrání ji proti volným radikálům.

  • Šampon a kondicionér z řady Nature Box Granátové jablko jsou určeny pro péči o barvené vlasy. Posilují je, vyživují a poskytují jim dlouhotrvající lesk. Zároveň zajistí dlouhotrvající ochranu barvy, a to až na 12 týdnů po obarvení.
  • Sprchový gel a tělové mléko z řady Nature Box Granátové jablko jsou určeny pro péči o pokožku celého těla. Sprchový gel ji jemně myje a zanechává ji krásně hebkou a vláčnou. Tělové mléko splňuje dokonale požadavky na péči o suchou pokožku. Dodává jí potřebnou hydrataci a posiluje její přirozenou krásu. Navíc se rychle po nanesení vstřebává, aniž by zanechávalo nežádoucí pocit mastnoty.

Žijte víc vědomě

Snad každý si dnes uvědomuje, jak je důležitá ochrana životního prostředí a udržitelnost. Mějme to na paměti i při nakupování kosmetických výrobků. Zdravý a udržitelný životní styl jde ruku v ruce se smyslem pro zodpovědnost za stav naší planety v budoucnosti. Navíc tento přístup má pozitivní vliv i na naše zdraví. Značka Nature Box věří v tuto filozofii a uvádí ji do praxe prostřednictvím ingrediencí, které při výrobě svých produktů používá. Navíc je 25% obalů Nature Box vyrobeno z recyklovaného plastu.

Portfolio Nature Box Granátové jablko:

  • Šampon, cena 139,90 Kč
  • Kondicionér, 139,90 Kč
  • Sprchový gel, cena 99,90 Kč
  • Tělové mléko, cena 149,90 Kč

Nature Box – Granátové jablko – tělové mléko

Nature Box – Granátové jablko – kondicionér

Nature Box – Granátové jablko – pečující maska

Nature Box – Granátové jablko – sprchový gel