25. 8. 2020  Düsseldorf / Německo

Oživení značky GLISS KUR

PŘEMĚNA EXPERTA NA REGENERACI VLASŮ

Začala nová éra v péči o vlasy. V srpnu 2020 společnost Schwarzkopf představila zásadní změnu značky GLISS KUR. Žádná jiná značka nezosobňuje regeneraci vlasů tak, jako právě GLISS KUR. Nové receptury GLISS spojují vědu a poklady přírody. Speciálně vyvinutá technologie pro regeneraci a péči o vlasy, která je součástí každé řady, receptura s až 96 % složek přírodního původu a nový design znovu potvrzují pozici GLISS KUR jako experta na regeneraci vlasů. Recyklovatelné obaly a nový design završují oživení značky. Dělej to, co miluješ. GLISS regeneruje.

Nové řady výrobků GLISS KUR jsou v obchodech od srpna 2020

Expert na vlasovou regeneraci GLISS KUR nabízí efektivní a inovativní produkty, které jsou šité na míru náročným potřebám vlasů. GLISS KUR se představuje v úplně novém světle.

Produktové řady a receptury GLISS KUR byly upraveny tak, aby obsahovaly vysokoúčinné a trendové složky, jako jsou probiotické účinné látky, tekutý keratin, Omega-9, aminokyseliny, tekuté bílkoviny, UV filtry, Omegaplex, Biotin Complex, Antioxidant complex a Phyto-Stem-Cell. Tyto ingredience byly zkombinovány s vysoce kvalitními přírodními esencemi, jako je květinový nektar, bobule acai, květ pivoňky, marulový olej, perlové sérum, arganový olej, para ořechy, růžová voda, semena moringy a barbary fík. Tato nová složení vyzdvihují GLISS KUR na vyšší úroveň v oblasti péče o vlasy. Modernější design s novým logem, novým obalem a elegantním vzhledem doplňují nové provedení GLISS KUR.

Tiskové zprávy (147,16 KB)
Zuzana Kaňuchová Henkel Slovensko
Henkel ČR
Henkel Magyarország 
Riaditeľka Korportánej komunikácie CEE zuzana.kanuchova@henkel.com Stáhnout vizitku Přidat do sbírky

Více informací