13. 2. 2019  Praha

Síla mikročástic nově i ve WC čističi

Nový čistič toalet Bref 10xEffect Micro-Brush

Zbavit se některých usazenin a skvrn v toaletě dá práci. Hygienicky čistá a zářivě bílá toaleta je tak velkou výzvou. To je důvod, proč specialista na hygienickou čistotu a svěžest toalet, značka Bref od společnosti Henkel ČR, přichází s novinkou Bref 10xEffect Micro-Brush. Tento nový čistič disponuje nejen deseti jedinečnými funkcemi, ale i unikátními mikročásticemi, které se váží na špínu, a tak lépe odstraňují nečistoty. Čištění toalety nebylo nikdy jednodušší.

Složení revoluční novinky v prémiové řadě čističů toalet Bref 10x Effect Micro-Brush využívá abrazivní technologii známou například ze zubních past. V novém WC čističi Bref jsou obsaženy mikročástice, které se váží na špínu, a tak umožňují snadnější a účinnější odstranění nečistot. A to vše s recepturou zcela bez chloru.

Čističe řady Bref 10x Effect účinně bojují proti vodnímu kameni, odstraňují rzi a likvidují nečistoty. Zároveň zajistí desinfekci, dodají svěžest, a to vše nejen nad vodní hladinou, ale i pod ní. Jsou vybaveny účinnými schopnostmi pro boj s odolnými nečistotami a dodají toaletě jasnou a zářivou bělost. Řada Bref 10xEffect dále obsahuje varianty Anti-Limescale, která se zaměřuje na vodní kámen, Total Protection, která chrání proti opětovnému znečištění a MaxWhite, která povrch toaletní mísy vybělí.

WC Čistič Bref 10xEffect Micro-brush koupíte v maloobchodním prodeji i v e-shopech v 700ml lahvi za doporučenou cenu 69,- Kč.

Více informací

TOP ZNAČKA

Bref