Perwoll

Perwoll je speciální prací prostředek, který pečuje o barvy a tvary vašeho oblečení. Díky své receptuře vyhlazuje poškozená vlákna a tím uchovává barvy zářivé a vlákna jako nové. 
Tento tekutý prací prostředek je určen především na jemné praní, pere také při nízkých i vysokých teplotách. Skončete s obavami, že vaše oblečení postupem času vybledne a ztratí svůj původní tvar.

V portfoliu Perwoll nejdete několik variant tekutého pracího prostředku a předávkovaných pracích kapslí. Základní řada Perwoll poskytuje především péči o barvy a vlákna oblečení. 
Jedná se o Perwoll Color, Black a White. Tyto varianty jsou vhodné na všechny druhy textilií.

  • Perwoll Renew Color zachovává barvy zářivé jako nové, vhodné na barevné a vícebarevné oblečení, na všechny druhy textilií.
  • Perwoll Renew Black – černá zůstane černou, předchází zašednutí, vhodné na černé a tmavé látky, na všechny druhy textilií.
  • Perwoll Renew White – bíla zůstane bílou, předchází zašednutí, vhodné pro bíle a světlé látky, na všechny druhy textilií.

Další varianty Perwoll se specializují na jednotlivé funkce a typy textilií.

  • Perwoll Renew Blossom – první Perwoll s řešením 3v1, který čistí, pečuje a přináší intenzivní květinovou vůní.  Je vhodný na všechny druhy textilií a barev, jeho speciální funkce je intenzivní vůně, kterou provoní vaše oblečení.
  • Perwoll Renew Repair – prací prostředek se speciální funkcí – odstraňuje žmolky a redukuje třepení vláken, také přispívá k zachování pružnosti látek a zachování tvarů oblečení.
  • Perwoll Renew Sport&Refresh – prací prostředek určen na syntetické textilie a látky s příměsí, se svou Deo technologií, odstraňuje nepříjemné pachy, které se drží v syntetických látkách a přináší tak 24hodinovou svěžest během nošení. Zachovává taktéž vzdušné membrány funkčního oblečení.
  • Perwoll Renew Wool – prací prostředek určen především na vlnu a jemné látky, jako je krajka, satén a modál, díky své technologii obaluje vlákna během praní a tím tyto textilie chrání a zachovává jejich strukturu nedotčenou.