27. 10. 2021

Kosmetická péče od značek N.A.E., Barnängen, Gliss, Syoss, Schauma, Vademecum a Fa

NÁPADITÉ VÁNOČNÍ BALÍČKY, KTERÉ ROZHODNĚ POTĚŠÍ

Vánoce se blíží každým dnem a většina z nás už přemýšlí, čím udělá radost svým blízkým. Pokud nevíte, nebo váháte, věřte, že balíčkem plným kosmetiky rozhodně nešlápnete vedle, ale právě naopak. Máte ve svém okolí milovníka nebo milovnici přírodních produktů? Pak sáhněte po jednom z balíčků certifikované přírodní kosmetiky pečující o pleť, tělo a vlasy N.A.E. Děti zase rozhodně potěší batůžek jednorožce či slona plný překvapení v podobě produktů Schauma, Fa a Vademecum. Na své si přijdou i pánové, rozmanité pánské balíčky ukrývající produkty značek Syoss, FA či Got2b jsou přizpůsobeny aktivnímu i ležérnímu životnímu stylu. Balíčky švédské značky Barnängen poskytnou speciální vyživující péči, která se rozhodně bude hodit nejen během zimních měsíců. Užijte si klidné Vánoce a potěšte své blízké dárky, které je nejen potěší, ale určitě je i rádi využijí.

Olivová přírodní péče od N.A.E.

Díky tradičnímu umění italských bylinkářů vzniknul šampón a kondicionér, který zoceluje poškozená vlasová vlákna, navrací vlasům lesk a zároveň podporuje jejich růst. Chlubí se nejen 97 % přírodních ingrediencí, ale i láhví z recyklovatelného materiálu. Intenzivní regeneraci zajišťuje vitamín E, který obsahuje organický olivový olej. Složení je doplněno také o bazalku. Ta poskytuje komplexní péči i prevenci proti vypadávání vlasů. Pokud znáte ve svém okolí někoho, kdo má problém se suchými vlasy, tento produkt bude ideální.

Intenzivní výživa s vůní růže od Barnängen

Mnoho lidí během zimních měsíců trápí suchá pokožka. Je to způsobeno především změnou počasí a extrémními podmínkami. Vyživující péči poskytne sprchový gel a krém s olejem z plané růže, který je zároveň doplněn o unikátní přísadu Cold cream. Příjemnou vůni, vkusné balení a hydratující účinek ocení ženy napříč všemi generacemi.

Péče o vlasy s produkty GLISS

Dosáhnout zdravě vypadajícího účesu s permanentním leskem chce každá žena. S tím ji rozhodně mohou pomoci dárkové balíčky obsahující produkty vlasové péče GLISS, které jsou přizpůsobeny zvláštním potřebám vlasů, zajišťují obnovu a viditelně zlepšují jejich kvalitu. Kombinace produktů řady GLISS Blond Perfector se směsí peptidů a extraktem z borůvek je určena pro přírodní barvené nebo zesvětlené blond vlasy. Hloubkově regeneruje vnitřní strukturu vlasů bez přetížení a dodává jim nádech chladných tónů. GLISS Ultimate Repair je zase určena pro suché a poškozené vlasy, kterým zajistí mimořádnou péči a zvyšuje jejich odolnost.

Zábavný a zároveň praktický dárek pro děti

Přijít s nápadem, který bude děti bavit, ale zároveň ho smysluplně využijí, je téměř nemožné. Toto dilema řeší batůžky jednorožce či slona připravené pro malé holky a kluky, které v sobě navíc ukrývají šampon a balzám na vlasy Schauma, sprchový gel Fa a zubní pasu Vademecum. Zatímco sprchový gel Fa obsahuje provitamín B5 a zanechává dětskou pokožku hebkou, hydratovanou a vyživenou, šampon a balzám Schauma má zase pH neutrální recepturu, je bez barviv a nedráždí pokožku ani oči. Dětské pasty Vademecum obsahují Calcium Plus, které nejen posílí mléčné zuby, ale zároveň na jejich povrchu vytváří štít, který je až po dobu 12 hodin chrání před škodlivými vlivy cukerných kyselin a tím předchází vzniku zubních kazů.

Ideální pro každého muže

Ať už vybíráte dárek pro aktivního muže nebo milovníka stylingu, vyzkoušejte balíčky, které spojují produkty Fa Men a Syoss. Šampón Syoss Men Clean & Cool je určen pro normální až mastné vlasy. Mentol, který obsahuje, přirozeně osvěžuje pokožku hlavy. Sprchový gel a deodorant Fa Men XTRA je ideální vzpruhou pro každého muže, který po sportu potřebuje dobít energii. Další z variant nabízí šampón Syoss Men Power, který zaručuje větší objem a pružnost vlasů. Tajemství se ukrývá ve složení, které je obohacené o kofein. Ke konečnému stylingu pomůže pasta Got2b, která zajistí ten správný plážový rozcuch i v zimě.

Tiskové zprávy (1,06 MB)