1. 3. 2020  Praha

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria je certifikovanou biokosmetikou pečující o pleť, tělo a vlasy každé ženy

Itálie, to je neodolatelná směsice vůní, dechberoucí příroda a umění užívat si malých radostí každodenního života. To vše je součástí životního stylu jménem “La Bella Vita”, jehož podstatou je dělat pouze věci, které jsou pro tělo i duši prospěšné.  Tato filozofie věří, že celé tajemství ženské krásy, které je v Itálii po staletí předáváno z generace na generaci, vychází z přírody. Itálie je plná bylin s blahodárnými účinky, což bylo prvotním impulzem ke vzniku italské kosmetické značky N.A.E. Naturale Antica Erboristeria. N.A.E. je nositelkou certifikátu COSMOS ORGANIC od ECOCERT zaručující dodržení přísných standardů organické kosmetiky – jedná se tedy o kosmetiku přírodní, specializující se na péči o tělo, obličej a vlasy. Prostřednictvím této značky prozrazuje společnost Henkel Beauty Care tajemství italské krásy ženám po celém světě.

N.A.E. Naturale Antica Erboristera využívá tradiční italské bylinky, které dodávají vaší pokožce pocit hebkosti, svěžesti a zářivý vzhled. N.A.E. se snaží své zákazníky seznámit s životním stylem „La Bella Vita“ a svým působením má pozitivní dopad na životní prostředí – minimálně 97% ingrediencí je přírodního původu, složení je certifikované organické a veganské.  N.A.E. je jedinou certifikovanou značkou soustřeďující se na Tradizione dall'italiano – odzkoušené a důvěryhodné recepty na krásu, které využívající bylinkářství.

Přírodní a udržitelná krása

Vůně pečující kosmetiky N.A.E. navozují pocit atmosféry radostného a temperamentního italského života. Koncept této autentické a certifikované kosmetiky je ideální volbou pro ženy, které si chtějí vědomě dopřát to nejlepší. „Prioritou značky N.A.E. je přírodní a udržitelná krása spojená s radostí každé ženy. Ve snaze tuto prioritu podpořit jsme vytvořili produkty, které svou existencí nejen berou, ale také dávají. Naše obaly jsou vyrobeny z obnovitelných zdrojů, plasty jsou plně recyklovatelné a vyrobené na bázi z rostlinných surovin – cukrové třtiny pěstované udržitelným způsobem.  Ve srovnání s výrobním procesem tradičního plastu, který využívá fosilních paliv, jako je ropa nebo zemní plyn, jsou obaly N.A.E. vyráběny se sníženým dopadem na uhlíkovou stopu,” vysvětluje Agnès Thée, viceprezidentka marketingu z Henkel Beauty Care.

Přírodní. Italská cesta.

S kosmetikou N.A.E. Naturale Antica Erboristeria si každá žena může dopřát to nejlepší. Díky přírodním a bohatým recepturám je N.A.E. zárukou jemné a voňavé péče o vaše tělo.

FRESCHEZZA, IDRATAZIONE a DELICATEZZA jsou tři řady specializující se na péči o tělo. Produkty z těchto řad budou vaši pokožku rozmazlovat. Obsahují totiž vše, čím se vyznačuje italská filozofie “La Bella Vita”. Řady pro vlasovou péči RIPARAZIONE, EQUILIBRIO a SEMPLICITÀ jsou tvořeny jedinečnou směsí složek přírodního původu z organického zemědělství, díky kterým budou mít vaše vlasy přirozený lesk a budou vypadat zdravě. Kvalitní péči o pleť se věnují výrobky řady BELLEZZA, ENERGIA a PUREZZA. Univerzální krém SEGRETO DI BELLEZZA je pak opravdovým pokladem, díky němu poznáte opravdové tajemství italské krásy. Jeho použití je univerzální a může se aplikovat na obličej, tělo a dokonce i vlasy. Tento krém by neměl chybět v žádné dámské kabelce.

Organické produkty inspirované italským bylinářstvím jsou dostupné také v tuhém provedení. Vše pro krásu vašich vlasů, těla i obličeje nabízí N.A.E. v udržitelné formě – v balení bez použití plastů a s recepturou se sníženým obsahem vody.

Přehled produktových řad

Péče o tělo

FRESCHEZZA
Výrobky této řady oplývají svěží a výraznou vůní tymiánu a rozmarýnu. Přírodní tymiánové listy a výtažky z rozmarýnu pleť čistí a tonizují. Tymián navíc reguluje tvorbu mazu a pomáhá v boji proti nežádoucím bakteriím.

IDRATAZIONE
Produkty této řady jsou určené lidem s citlivou pokožkou. Výtažky z ibišku udržují pokožku hydratovanou a organický fík ji chrání před volnými radikály.

DELICATEZZA
Produkty DELICATEZZA jsou určené všem, kteří preferují produkty bez parfému. Složení je tvořeno extrakty z organických pomerančových květů, které zajišťují jemnou pokožku a extrakty z aloe vera, které mají hydratační a zklidňující účinky.

Péče o pleť

BELLEZZA
BELLEZZA jsou denní a noční krémy s anti-age efektem. Denní krém s hroznovým olejem, který je plný antioxidantů, pomáhá bojovat proti stárnutí a zjemňuje pokožku. Noční krém s výtažkem z mořské levandule, jež je známá svými omlazujícími účinky, poskytuje pokožce vše, co potřebuje během spánku. Složení s kyselinou hyaluronovou pomáhá redukovat vrásky a podporovat elasticitu pleti.

ENERGIA
Tato řada nabízí tři různé produkty: hydratační denní krém pro unavenou pleť,  noční krém, který pleť vyživuje a zklidňující denní krém pro suchou a citlivou pokožku.

PUREZZA
Řada, která poskytuje vaší pokožce kompletní vyčištění. Obsahuje micelární vodu, čisticí mléko, které odstraňuje make-up, čisticí pěnu pro jemné očištění pleti, čisticí gel, který bojuje s nečistotami a jemné obličejové mýdlo. Díky těmto produktům, obohacených o extrakty z vody organické damašské růže a z aloe vera, bude vaše tvář čistá a zářivá.

SEGRETO DI BELLEZZA
Existuje jen jedna ingredience, která charakterizuje Itálii více než cokoli jiného: olivový olej. Tuto ingredienci obsahuje tajná zbraň všech Italek jménem SEGRETO DI BELLEZZA. Krém, který lze použít na vlasy, obličej i tělo a obsahuje veškeré cenné látky organického olivového oleje. Tento krém je víceúčelový: zkrášluje, chrání, dodává pleti jemnost a dlouhotrvající hydrataci. Také pomáhá v boji proti suchým loktům, chodidlům a rukám, udržuje vlasy pod kontrolou a chrání před třepením konečků, a vyživuje citlivou pleť.

Péče o vlasy

Riparazione
Řada určená suchým vlasům, vzdává hold tradičním italským ingrediencím: olivám a bazalce, která je známá svou něžnou péčí a omamnou vůní.

Equilibrio
Řada pro účinný boj s mastnými vlasy. Obsahuje svěží mátu a omlazující extrakt z šalvěje.

Semplicita
Řada určená pro každodenní použití. Složení obsahující rýži a výtažek z levandule dělá vlasy silnější a lesklejší.