Syoss

Syoss je úspěšná značka vlasové kosmetiky nabízející profesionální produkty vyvinuté a testované kadeřníky.

Syoss, značka s nejúspěšnějším uvedením na trh za posledních 10 let, poskytuje produkty vlasové péče, stylingu, a také barvy na vlasy, které jsou vyvinuté a testované ve spolupráci s profesionálními kadeřníky, stylisty a koloristy.

Péče: Vysoce účinná receptura obsahující Keratin-Primer – profesionální technologii používanou po celém světě – posiluje vlasové vlákno a zanechává krásné, ošetřené vlasy jako byste se právě vrátili z kadeřnického salonu – každý den.

Styling: Díky vysoce účinné receptuře s tzv. salon control-systémem budou vaše vlasy učesané jako byste se právě vrátili z kadeřnického salonu – každý den.

Barva: Permanentní barvy v profesionální kvalitě pro domácí použití – vyvinuty a testovány ve spolupráci s kadeřníky a koloristy. Inovativní receptura s vysoce koncentrovaným profesionálním mixem pigmentů prodlužuje trvanlivost barev a zajišťuje maximální barevný výsledek – s profesionálním krytím šedin.

Syoss je úspěšnou maloobchodní značkou pro ženy a muže ve věku 25 až 50 let, kteří chtějí mít vlasy ošetřené, učesané a krásné jako od kadeřníka – každý den.