Schwarzkopf

Schwarzkopf je značka vlasové kosmetiky, která reprezentuje kvalitu, zkušenosti a inovace už více než 120 let a po celou dobu získává plnou důvěru svých zákazníků.

Značka Schwarzkopf je synonymem neustálých inovací, spolehlivosti, kvality, důvěry a kompetence – to jsou základy, na kterých stojí náš byznys. Naší hlavní motivací je vášeň pro krásné vlasy, a to se promítá v každém z našich produktů.

Pro zákazníky maloobchodu

Profesionální péče o Vaše vlasy.

Značka Schwarzkopf je synonymem neustálých inovací, spolehlivosti, kvality, důvěry a kompetence – to jsou základy, na kterých stojí náš byznys. Úspěch značky a spokojenost zákazníků jsou výsledkem produktů, které splňují vysoká očekávání vyjádřená slovy „Profesionální péče o Vaše vlasy“

Naší hlavní motivací je vášeň pro krásné vlasy, a to se promítá v každém z našich produktů. Jako zastřešující značka Schwarzkopf zahrnuje široké portfolio produktů ve třech kategoriích – péče o vlasy, vlasový styling a barvení vlasů. Patří sem například oblíbené značky jako Schauma, Taft nebo Palette. Známé logo Schwarzkopf s černou siluetou je vyobrazené na každém produktu a objevuje se ve všech televizních spotech. Podtrhuje tak benefity každé inovace, která je uvedená na trh pod značkou Schwarzkopf.

Pro profesionály v salonu

Schwarzkopf Professional – Together. A passion for hair

Věříme, že celek je silnější než součet jeho jednotlivých částí. Věříme ve sdílení vášně - vášně pro vlasy. Věříme ve skutečné partnerství - oboustranný vztah na celý život.

Jsme Schwarzkopf Professional a jsme tady pro kadeřníky.

Naši kadeřníci jsou středobodem všeho, co děláme. Vybudovali jsme okolo nich náš dynamický obchodní model. Inovativní produkty, citlivý přístup, vzdělávaní na nejvyšší úrovni, přístup k novým inspiracím, originální události – nabízíme toto všechno a ještě víc. Náš úspěch měříme úspěchem našich kadeřníků. To je to, co se počítá.

Jste kadeřník/kadeřnice a chcete získat více informací o naší značce? Kontaktujte nás!

Obchodní zástupce Praha: 739 325 842
Obchodní zástupce Praha, Východní Čechy: 739 325 841
Obchodní zástupce Západní Čechy: 739 325 843
Obchodní zástupce Jižní Čechy: 739 325 844
Obchodní zástupce Severní Čechy: 739 325 845
Obchodní zástupce Jižní Morava: 739 325 848
Obchodní zástupce Severní Morava: 739 325 847