Fibreplex

První Bond Enforcing systém od Schwarzkopf Professional pro ochranu vlasů před lámáním během zesvětlovacího, melírovacího nebo barvicího procesu. 3-stupňový Bond Enforcing Systém FIBREPLEX minimalizuje lámavost vlasů až o 94 %* a zbavuje koloristy obav ze snížení kvality vlasů v důsledku chemického procesu.

Krok 1: Nejdříve smíchejte Fibreplex N°1 Bond Booster se směsí barvy a developeru. Nezáleží na tom, zda se chystáte vlasy zesvětlovat, odbarvovat nebo barvit. Toto ochrání a posílí vlasové vazby během barvicího procesu. Vlasy budou vypadat silně a zdravě ihned po barvení – se sníženou lámavostí vlasů už na této úrovni.

Šampon
Čistí a obnovuje vlasy
Vytváří vazby uvnitř vlasového vlákna, vyrovnává hodnotu pH pro perfektní uzamknutí barevných pigment a poskytuje intenzivní péči. Vlasy jsou silné, pružné a plné lesku.

Krok 2: Po smytí barvy vpracujte Fibreplex N°2 Bond Sealer, ponechejte působit po dobu 5 – 10 minut pro vyživující péči a opláchněte. Toto dodá vlasům extra dávku hladkosti a stabilizuje vazby posílené v Kroku 1.

Krok 3: Zkušenost s Fibreplex nekončí v salonu. Třetí krok v systému Fibreplex je aplikace speciálně určená na domácí péči. Fibreplex N°3 Bond Maintainer udržuje významně zlepšenou kvalitu vlasů, vytváří vazby uvnitř vlasového vlákna, vyrovnává hodnotu pH pro perfektní uzamknutí barevných pigment a poskytuje intenzivní péči. Vlasy jsou silné, pružné, plné lesku a chráněné před dalším mechanickým poškozením.

* Zesvětlující servis s FIBREPLEX vs. Zesvětlující servis