Ceresit

Stavební projekty představují komplexní činnost vyžadující specializované produkty. Všechna řešení, která nabízíme pod značkou Ceresit, jsou založená na kvalitě a dlouhodobých zkušenostech. Značka Ceresit poskytuje ve všech svých klíčových kategoriích širokou škálu kvalitních produktů a systémových řešení pro keramické obklady a dlažbu, hydroizolaci či tepelnou izolaci budov.

Sektor stavební chemie neustále roste a Ceresit je jednou z předních značek zabezpečujících profesionální řešení jak pro obklady a dlažbu, tak i pro tepelnou izolaci budov. Základem našeho úspěchu je partnerství se specializovanými obchody a realizátory. Naším hlavním cílem je být důvěryhodným partnerem pro profesionály. Snažíme se dělat vše tak, abychom v souladu s našim hlavními hodnotami – inovace, kvalita, udržitelnost a technické zkušenosti – neustále přinášeli proud nových, vysoce kvalitních a na míru šitých systémových řešení. Ceresit je synonymem pro spolehlivost a kvalitu, ale též i pro zvyšování energetické účinnosti a ochranu přírodních zdrojů.

Naše bohaté zkušenosti, vědomosti, technologie a vysoce inovativní produkty pomáhají našim zákazníkům být úspěšnějšími a efektivnějšími při zachovávání přírodních zdrojů. Naší mottem je: Kvalita pro profesionály.

TOP ZNAČKA
www.ceresit.cz