BlondMe

PROTOŽE DOKONALOST BLOND SPOČÍVÁ V JEJÍ RŮZNORODOSTI.

BLONDME je komplexní řada navržená pro společné působení přinášející řešení jakýchkoli blond potřeb a přání pro ikonické blond výsledky v salonu a doma. BLONDME barva a péče přináší díky integrovanému systému Advanced Bonding nejvyšší blond dokonalost pro všechny typy vlasů bez kompromisu.

Sebevědomá
BlondMe je první barvicí a pečující značkou s Advanced Bonding systémem pro zajištění prvotřídní kvality vlasů i v těch nejnáročnějších situacích. Integrovaná Bonding technologie nabízí perfektní blond výsledky ve 3 krocích: Ochrana vazeb, Znovuobnovení vazeb a Zachování obnovených vazeb.

Mocná
Nepřekonatelných 9 úrovní zesvětlení s pudrem BlondMe Bond Enforcing Premium Lightener 9+, s integrovanou Bonding technologií. Silná, přesto chránící značka BlondMe minimalizuje poškození vlasů během procesu odbarvování, zesvětlování a barvení pro prvotřídní kvalitu blond vlasů.

Osobitá
S jednoduše a okamžitě použitelnými produkty naší unikátní řady barev poskytuje možnost maximální individualizace tak, aby splnila všechna osobní přání každé vaší klientky a jejího typu vlasů. První blond pečující řada je přizpůsobená a vytvořená zvlášť pro jemnou strukturu blond vlasů.

Ikonická
Odráží poslední trendy a předchází jakoukoli blond výzvu díky našim ikonickým lookům a technikám.