23. 6. 2022  Praha

Inovace produktů značky Perwoll

Vytěžte ze šatníku maximum

Do šatníku se vám už nic nevejde, ale stále máte pocit, že si nemáte co obléct? Tuto situaci zažívá denně snad každá žena. Možná si myslíte, že vaše oblečení je už příliš unošené, a tak nevhodné do práce nebo na jinou příležitost. Avšak se správnou péčí vám mohou vaše oblíbené kousky posloužit i dlouhé roky. Odlehčíte tak své peněžence i životnímu prostředí, pro které je zbytečné oblečení velkou zátěží. Základem dlouhotrvajícího oblečení je dodržování pravidel při praní. Značka speciálních pracích prostředků Perwoll Renew od společnosti Henkel přichází s vylepšenými produkty, které se dokonale postarají o oblečení ve vašem šatníku, a zároveň jsou ještě ohleduplnější k životnímu prostředí.

Šetřete svou peněženku i naši planetu

Když perete prádlo, sledujte doporučení, která najdete na štítku. Neperte ve vyšších teplotách, než jak je na štítcích uvedeno. Jedním z důležitých prvků při praní je i výběr správného pracího prostředku. Vyzkoušejte speciální prací prostředky, které nejen dobře vyperou, ale zajistí také péči o barvy a vlákna vašeho oblečení. Dopřejte svým oblíbeným kouskům důkladnou péči, aby si i po několika praních udržely tvar a zároveň aby svěže voněly. Kapsle nebo prací gely Perwoll Renew s účinnějším složením, které přináší zážitek z vůně čerstvě vypraného prádla, nyní najdete v nových designových a udržitelnějších obalech. Využít můžete i ekonomicky větší balení.

Vylepšené speciální prací gely Perwoll Renew nabízí hned několik variant. K dispozici jsou prací prostředky specializované na oživení barev oblečení a na péči o vlákna i toho nejjemnějšího prádla. Jiné jsou navržené pro ještě lepší pružnost a elasticitu oblečení při delším používání.

Všechny speciální prací prostředky Perwoll Renew vás kromě výše zmíněných benefitů potěší prací silou a hygienicky čistým oblečením bez skvrn a nečistot.

Zářivé oblečení bez vyblednutí a ztráty barev

I vám se stává, že po několika vypráních vaše oblíbené kousky ztratí svou zářivou barvu, právě pro kterou jste si je oblíbili? Automaticky je tak zařazujete do vyřazeného oblečení jen na doma. Není to škoda? Perwoll Renew Color na všechny druhy barevného prádla se postará, aby barvy vašeho oblečení přetrvávaly dlouhodobě. Při jednobarevných tmavých nebo bílých oděvech sáhněte po prostředcích Perwoll Renew Black nebo Perwoll Renew White, které vám zabezpečí, aby tmavá barva nevybledla a bílá nezešedla. Unikátní technologie pracích prostředků Perwoll Renew nejen šetrně odstraní nečistoty z vašeho oblečení, ale díky speciálním složkám na udržení intenzivních barev vám oblečení vydrží 3× déle jako nové*. Perwoll Renew Blossom zároveň ke zmíněným benefitům nabízí elegantní květinovou vůni, která vás určitě při výběru pracího prostředku přesvědčí. Všechny varianty jsou k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 79,90 Kč / 16 pracích dávek.

*Oproti běžným pracím prostředkům na barevné prádlo.

Jemné halenky využijete i vícekrát než jen na jednu

Péče o elegantní kousky s jemnými vlákny je často náročnější než o oblečení pro každodenní nošení. Nezapomeňte, že tyto druhy oděvů jsou háklivé a potřebují speciální pozornost, aby se jejich vlákna při praní neoslabovala a oblečení tak neztrácelo svůj tvar. Perwoll Renew Wool, specialista na vlněné, hedvábné a jiné jemné oblečení, chrání při každém praní. Navíc zabraňuje nežádoucímu vytahání a dodává oblečení luxusní dotek kašmíru. Druhý pomocník na praní hebkého prádla je Perwoll Renew Repair, který díky složení Repairzym hloubkově ošetří vlákna prádla, brání jejich štěpení a na 86 % tak omezuje tvorbu žmolků. Pro viditelně lepší výsledky ošetření vláken svého oblečení sáhněte právě po těchto variantách. Doporučená maloobchodní cena všech produktů je 79,90 Kč / 16 pracích dávek.

Sportovní kousky neztrácejí svou funkčnost

Oblečení z funkčních materiálů má nemalé zastoupení v šatníku i u lidí, kteří nesportují každý den. Při praní tohoto prádla musíme dbát hned několika pravidel. Nejdůležitější je vždy si přečíst štítek, který vám napoví, na kolik stupňů oblečení prát, odstřeďovat a sušit. Nezapomeňte ho vždy před praním obrátit naruby a zapnout všechny zipsy. Zvolte prací prostředky speciálně určené na sportovní prádlo. S použitím prostředku Perwoll Renew Refresh & Sport se díky inovativní technologii proti zápachu budete cítit při každém pohybu svěží. Navíc je šetrný k vláknům oblečení a zachovává důležité vlastnosti funkčních membrán, jako jsou prodyšnost, regulace vlhkosti, odolnost proti povětrnostním vlivům a rychlé schnutí. S Perwoll Renew Refresh vám i vaše sportovní oblečení vydrží dlouho ve stejně funkční kvalitě.

Vylepšené produkty Perwoll Renew jsou v nových designových obalech, které jsou ještě udržitelnější než kdykoli předtím. Prací prostředky jsou balené v rPET lahvích vyrobených až ze 75 % z recyklovaných materiálů a jsou plně recyklovatelné. Před roztříděním do plastového odpadu je potřebné odstranit svrchní fólii.

Kapslová inovace v novém obalu

Prací kapsle Perwoll Renew v sobě ukrývají unikátní složení čtyřech benefitů, které dokonale chrání vaše oblečení. Jsou speciálně vyvinuté tak, aby nejen účinně odstranily různé druhy nečistot, ale postaraly se také o delší životnost vláken vašeho prádla. Díky tomu pomáhají uchovávat jeho původní tvary i barvy po dlouhou dobu*. Kromě prodloužení životnosti oblečení k udržitelnosti přispívá také jejich obal. Je vyroben z 50 % z recyklovaných materiálů a je plně recyklovatelný. Navíc zaujmou příjemnou vůní, která je při výběru pracího prostředku často rozhodující. K dispozici jsou pro zákazníky ve dvou variantách – na barevné a tmavé prádlo. Doporučená maloobchodní cena je 79,90 Kč / 16 praní.

*Oproti běžným pracím prostředkům na barevné prádlo.

Pomalá móda a #RethinkFashion

Každé oblečení i lidé, kteří ho tvoří, si zaslouží svůj příběh. Nepřistupujme k němu tak, že ho po několika použitích odhodíme. V této myšlence se angažuje i hnutí #RethinkFashion od značky Perwoll. Zkusme začít vnímat nadčasovou módu s dlouhodobým využitím s cílem podporovat kvalitu nad kvantitou. Z jednoho kousku oblečení můžeme mít díky správné péči a výběru radost velmi dlouho. Inspirace na minimalistický šatník si můžete přečíst na blogu #RethinkFashion.

Tiskové zprávy (1,19 MB)

Více informací