23. 1. 2019  Praha

Novinka: krémy na ruce Barnängen

Ta nejlepší péče o vaše ruce: S vyvážeností, štěstím a s láskou

Ruce o vás prozradí mnohé, proto byste jim měli věnovat pozornost. Zejména teď v zimních měsících je třeba dopřát pokožce rukou dostatečnou péči. Bez kvalitního krému se proto neobejdete. Pořiďte si jich pro jistotu více a mějte je nejen doma v koupelně, ale v práci, v kabelce, v autě nebo tašce do fitka. Ošetřit ruce byste si totiž měli po každém umytí. Skvělou volbou jsou krémy na ruce z nové kolekce značky Barnängen, jež nabízejí vyváženou péči o pokožku přesně podle severského stylu Lagom: ,, Ani moc. Ani málo. Prostě tak akorát.” Jsou vyrobeny z veganských ingrediencí a neobsahují silikony.

Receptura nové kolekce péče o ruce Barnängen v sobě spojuje Cold Cream, který přispívá k ochraně pokožky a výtažky z rostlin divoce rostoucích na švédských planinách. V kolekci najdete tři různé varianty, jež obsahují buď výtažky z chrpy, sedmikrásky nebo severských ostružin. Každá z variant odpovídá jinému typu pokožky a jiným potřebám a nabízí vyváženou péči o pokožku.  

Tři krémy na ruce Barnängen "Balans Caring", "Lycka Nutritive" a "Kärlek Sensitive" chrání a ošetřují suchou, velmi suchou nebo citlivou pokožku rukou s pomocí ingrediencí inspirovaných švédskou severskou přírodou.

Balans Caring Hand Cream (75 ml, 99 Kč), (Balans, švédský výraz pro rovnováhu) obsahuje výtažky z krásných švédských chrp. Chrpy jsou nádherné, jemné, divoké květiny, které kvetou mezi květnem a červencem a září po celém Östergotlandu v jemných modrých a fialových barevných odstínech. Balans Caring Hand Cream spojuje chrpy a pět procent ochranného Cold Creamu, který vyživuje a chrání suché ruce bez použití silikonů.

Lycka Nutritive Hand Cream (75 ml, 99 Kč), (Lycka, švédský výraz pro štěstí) s výtažky z květů sedmikrásek, o kterých je známo, že rozjasňují pleť. Sedmikrásky rozkvétají po celé švédské krajině a jsou oficiálními květinami švédské provincie Skane. Lycka Nutritive Hand Cream obsahuje vedle výtažků z těch květin ještě sedm procent ochranného Cold Creamu, který intenzivně pečuje o velmi suchou pokožku bez použití silikonů.

Kärlek Sensitive Hand Cream (75 ml, 99 Kč), (Kärlek, švédský výraz pro lásku) s výtažky se severské ostružiny (švédsky Akerbär). Toto ovoce patří mezi pomalu rostoucí bobule, které se nacházejí po celé severní švédské provincii Norrbotton. Kärlek Sensitive Hand Creamspojuje ostružinu a pět procent ochranného Cold Creamu pro zklidnění citlivé pokožky bez použití silikonu.