3. 1. 2019  Praha

Objevte tajemství síly a jemnosti

Přípravky na ruční mytí nádobí Pur lákají novým vzhledem a variantami

Rádi používáte přípravky na ruční mytí nádobí Pur pro jejich výbornou účinnost, nádhernou vůni či luxusní péči o vaše ruce? Pur představuje novou nabídku přípravků na ruční mytí nádobí ve třech řadách – Secrets of Chef, Secrets of World a Secrets of Care.

S řadou Pur Secrets of Chef objevíte nejúčinnější složení přípravků na mytí nádobí.  Složení této řady obsahuje enzymatické bikarbonáty, které odstraňují odolné zbytky jídla, škrob či mastnotu, a také připáleniny. Účinné složení je inspirováno šéfkuchaři po celém světě, kteří pro mytí nádobí používali bikarbonát pro jeho silné odmašťovací účinky. Řada Secrets of Chef obsahuje tři varianty:

  • Lemon
  • Apple
  • Orange & Grapefruit.

Díky nové řadě přípravků na ruční mytí nádobí Pur Secrets of World se můžete nechat okouzlit exotickou vůní Bali, ovocných tónů Sicílie nebo sluncem zalité Provence. Účinné složení této řady si poradí s mastnotou, zaschlými zbytky jídla či připáleninami, a navíc díky exotickým vůním zažijete při mytí nádobí pocit jako při cestě kolem světa. Vyberte si ze tří  vonných variant:

  • Rasberry & Red Currant
  • Litchi & Jasmin a
  • Lavender.

Řada Pur Secrets of Care se díky svým odmašťujícím schopnostem postará o perfektně čisté a zářivé nádobí. Navíc tato řada vyniká svým jemným složením a neutrálním pH, díky kterému jsou přípravky pro ruční mytí nádobí Pur Secrets of Care šetrné k pokožce rukou. Receptura je navíc obohacena o aloe vera, arganový olej, či calcium, takže i po delším mytí zanechávají pokožku vláčnou a jemně pečují i o nehty.

K dostání jsou všechny varianty ve velikosti 450ml, 900ml a 1350ml. K prodeji jsou za doporučené maloobchodní ceny 29 Kč (450ml), 49 Kč (900ml) a 75 Kč (1350ml).

Tiskové zprávy (433,12 KB)
Lidija Erlebachová LERCOM Consulting Senior konzultant v oboru
Public Relations a firemní komunikace
+420 776 543 452 (776 + L I D I J A) lidija.erlebachova@lercom.cz Stáhnout vizitku Přidat do sbírky

Více informací

Prostředek na mytí nádobí – Pur