10. 8. 2018  Praha

Zažijte rozdíl, který můžete vidět i cítit

Persil Premium - nejlepší Persil všech dob

Milujete pocit čerstvě vypraného prádla na své pokožce a vůni čerstvě vypraného prádla své rodiny? Chtěla byste prací prostředek, který poskytuje ještě více, než ty běžné? Nová luxusní řada pracích prostředků Persil Premium přináší nový rozměr čistoty – spolehlivé odstranění skvrn díky silnějším enzymům a až 4 týdny svěžesti. Prací gely a gelové kapsle Persil Premium si zamilujete znovu a znovu s každým praním. Ten příjemný zážitek z nádherně čistého, svěžího a zářivého oblečení za to stoji.

Pro všechny, kdo se chtějí plně spolehnout na své domácí pomocníky a zároveň žít vyvážený život a najít dostatek času sami pro sebe je tu nejlepší Persil všech dob – Persil Premium.

Silnější enzymy odstraní i velmi odolné skvrny, jako jsou ty od pečeného masa, trávy a bláta, čokolády nebo od ovoce. Svěžest a nádhernou dlouhotrvající vůni zajištuje prémiový parfém s Captives technologií, který namíchali vrchní parfuméři společnosti Henkel tak, aby vydržela po dobu až 4 týdnů při uložení v šatníku. Prémiovou řadu pracích prostředků Persil poznáte i podle luxusního designu v tmavozelené barvě se zlatým víkem.

Persil Premium koupíte v maloobchodním prodeji za obvyklou cenu 169 Kč (18 pracích dávek gelu nebo 12 ks gelových kapslí).


V souvislosti se zařazením nové řady Persil Premium dochází k vyřazení řady Persil Power-Mix Caps ze sortimentu.

Tiskové zprávy (327,78 KB)
Lidija Erlebachová LERCOM Consulting Senior konzultant v oboru
Public Relations a firemní komunikace
+420 776 543 452 (776 + L I D I J A) lidija.erlebachova@lercom.cz Stáhnout vizitku Přidat do sbírky

Více informací